Fustani – Aurela Gaçe

loading...


Gjyshi dua fustan edhe pike!

2x:
Nje dit nje nuse kur pash,
u pengova edhe rrash,
shoqet ika dhe i lash,
martom o baba i thash

REF.:
A me pret? A me pret? O
fustani flet, flet aaa…
A me pret? A me pret?
sa te rritem edhe vet aaa…

2x:
Me tha babai moj bij o po je e vogel
dhe nuk si, prit te rritesh edhe ti,
nuk martoesh cilimi

REF.:
A me pret? A me pret? O
fustani flet, flet aaa…
A me pret? A me pret?
sa te rritem edhe vet aaa…
www.hiteshqip.org

2x:
Martom o baba aman,
dua te fustan,
s’dua burr as jaran
me qan syri per fustan

REF.:
A me pret? A me pret? O
fustani flet, flet aaa…
A me pret? A me pret?
sa te rritem edhe vet aaa…

REF.:
A me pret? A me pret? O
fustani flet, flet aaa…
A me pret? A me pret?
sa te rritem edhe vet aaa…