T’iqja – Adelina Ismaili

T’iqja është Boss Bossy I pëlqen Rolls Royce-i T’iqja s’ta lshon renin T’iqja e rexh venin T’iqja është me Zojat T’iqja i sill lojrat T’iqja s’ka pampersa T’iqja ka Rolex-a Hajde Hajde T’iqe Hajde Hajde T’iqe Hajde oj Hatixhe Hajde qiko dixhe www.hiteshqip.org T’iqja kallxon në mëngjes I don’t work I am Princess T’iqja bënë […]

T’iqja – Adelina Ismaili

Te dua – Aurela Gace

Une dua te jem Me ty te jem Edhe sonte, edhe sonte… Ma thuaj nje fjal Sikur dhe nje fjal Do mjaftonte, vetem sonte… Tortur e shpirtit tim Per ty jap boten Te fundit fryme per ty Zemra e mban. Refreni: Per ty une do leviz Malet do leviz Me mbahet fryma M’dridhen gjunjet, ti […]

Te dua – Aurela Gace

Komshia – West Side Family

[Miri:] Fole me të t’om fole fole me të t’at Xhiku është këtu poshtë zemër hajde ti me vrap Hajde ti me vrap jo mos hajde ti me hap Mos i vish sot t’gjitha, zbrit e mos e zgjat Vishu me t’ngushta vishu vishu me t’gjona Rrimë deri vonë sot në Pub nesër mroma Me […]

Komshia – West Side Family