Pa adresë – Gena

loading...

Një valixhe nëpër duar
Slë adresë ku të kërkoj
Më ke fshirë nga kjo jetë
Se meritoj

Tjetër kohë ishte atëherë
Ndoshta bëja dhe gabime
Shija jote më ka mbetur
Sa kujtime

Ky qytet pa fund më duket
Më kanë thënë se këtu jeton
Ndoshta ti dhe je martuar
Pse s’tregon

Kam një ndjenjë që s’mund ta them
Kam një lot që më është tharë
Në këtë botë i vogël dukem
Si i marrë

REF:
Jo s’do ndalem asnjë çast
Vetëm ty do të kërkoj
Më ke fshirë nga kjo jetë
Se meritoj
www.hiteshqip.org

Kam një ndjenjë që s’mund ta them
Kam një lot që më është tharë
Në këtë botë i vogël dukem
Si i marrë

Një valixhe nëpër duar
Slë adresë ku të kërkoj
Më ke fshirë nga kjo jetë
Se meritoj

Tjetër kohë ishte atëherë
Ndoshta bëja dhe gabime
Shija jote më ka mbetur
Sa kujtime

REF: X2
Jo s’do ndalem asnjë çast
Vetëm ty do të kërkoj
Më ke fshirë nga kjo jetë
Se meritoj

Kam një ndjenjë që s’mund ta them
Kam një lot që më është tharë
Në këtë botë i vogël dukem
Si i marrë

Një valixhe nëpër duar
Slë adresë ku të kërkoj
Më ke fshirë nga kjo jetë
Se meritoj