Pa Pa – Mozzik

loading...


Ajo sen nuk tha
Veç ma boni papa
S’majti ça tha
Veç iki papa
Gjithçka çka m’dha
Ke veç ni papa
S’dike ça e gjeti
Veç ma boni papa x2

Ke mëngjes i ftohtë
Kur ti ike brriu, brriu
E sonte nata shumë nxehtë
Unë po t’thom ty: q*u, q*u
Vallah Bilah, me ty nuk hi n’gjynah
Ti je shumë e keqe, as qeni nuk t’ha
T’kuptoj që t’vranë e m’shanë se sun e man
Ama scheiße egal

Eu mirë që ike
Se trunin ma q*ve
Mu mu keshke
Kur dojshe me shku n’Maldive
Me mu, me mu
Unë me ty me harxhu? Nevah
Paret jon tu shumzu, better
Qekjo kanga me t’shëmtu

Ajo sen nuk tha
Veç ma boni papa
S’majti ça tha
Veç iki papa
Gjithçka çka m’dha
Ke veç ni papa
S’dike ça e gjeti
Veç ma boni papa x2
www.hiteshqip.org

Nuk di çfarë e keqe të gjeti
Ty s’t’ka folë ftyra, ty t’ka folë sherki
Tash t’boj me fol vetë me veti
Kush k*ri po menon që je ti?

Jom i bardhë e zemrën kakao
S’di mi ra pishman e me thon: kakao!
Shyqyr Zoti me ty m’ndau
Se me ty s’mu rrike
Kshtu që ciao
Mos m’merr n’gojë si sakiz
E dijnë kejtë
Une jom motherf*ck, yes
E jom real
Deri n’dhe e nuk jom artist
Jom p*dhnone
Nuk jom une rastsisht ktu

Check, tu u sill n’Rolls Royse
Po sillësh me f*ckboys
Vet pi kerrit ja ndreçi dhamt krejtve truç
Le cash coys

Zikit s’i a
Zikit, Zikit s’i ha
Zikit s’i a
Zikit, Zikit, ha-hah

Ajo sen nuk tha
Veç ma boni papa
S’majti ça tha
Veç iki papa
Gjithçka çka m’dha
Ke veç ni papa
S’dike ça e gjeti
Veç ma boni papa x2