1ka1 – BimBimma & Arianit

Mirësevini në jetën reale Ku njerëzit e këqij jetojnë gjatë Të drejtët vdesin të rinj Mbani konsistencë të pastër Dhe mos e mohoni Leshohet! Cuz, kur u pendoheni ur mëkatet U do të kërkojë personin për të thënë keq Kini kujdes, sepse “e mira” dhe “e keqja” nuk kanë kufizime Në përputhje me këtë! Mbështetni […]

1ka1 – BimBimma & Arianit

7prill – BimBimma

[Verse 1] Tu mu ngushtu cepat e dhomes M’hup kuptimi i kohes Mrapsh rrotullohen akrepat e ores Munona po smuna mi livrit as nervat e dores Mdoket don me m’ik kejt jeta pi dores Ron e kam kryt, don me m’zhyt gjendja komes Nxir fotografia prap fleta fletores Kamera drejtohet, po mu skena so ka […]

7prill – BimBimma

Shqipet Nalt – BimBimma

Stand up, mirmrama mir se vini 1,2 test, n’mikrofon bim bimmi Reperat me mu skan kurfar krahasimi Se jon vec ni puttan para vladimir putini Cohnu n’kom raptish kudo ce ini Tbom bashk, bomb bash, t’fort si komb jemi Pak me dasht e qesim boten prej sistemi Cohnu edhe nese ka raptish midis pekini Si […]

Shqipet Nalt – BimBimma

MPS – Kobra & BimBimma

Nuk e boj muziken per rape Merri rapet hiqmu qafe Hajde ti kapi faqet Ti bon bullshit music Kjo muzike per sokaqe Nuk jom mire se nuk i kom pi ilaqet Jom untu e po shoh haluca Po m’doken reperat si pogaqe I qoj n’takim me melaqe Per ta jom Xhebraili Kur m’shohin pushojn n’paqe […]

MPS – Kobra & BimBimma