Pa adresë – Gena

Një valixhe nëpër duar Slë adresë ku të kërkoj Më ke fshirë nga kjo jetë Se meritoj Tjetër kohë ishte atëherë Ndoshta bëja dhe gabime Shija jote më ka mbetur Sa kujtime Ky qytet pa fund më duket Më kanë thënë se këtu jeton Ndoshta ti dhe je martuar Pse s’tregon Kam një ndjenjë që […]

Pa adresë – Gena