Njesoj – Poni

Dhe pse ti ke ikur larg. Njesoj une te kam dasht! Dhe pse zemren ma ke vrare Njesoj une prape te kam dasht Kur premtove te jemi bashke! Njesoj une prape te kam dasht! Dhe kur zemren ma ke vrare! Njesoj une prap te kam dasht! Te kerkoj falje! Qe spranoj ndarje Te jemi bashke […]

Njesoj – Poni