Çifti Simpatik – Stine

Ti më pushton mua si krijes’ Diçka e tillë Ti arrin të fshish’ çdo kujtes’ Çdo kujtes’ gabimi Zjarrin brënda meje e ke ndez Krejt magjike ti Je niveli tjetër në konshienc’ (Zemrën e ke sweet) Nuk mjafton një party As pijet dhe lëvizjet që marrim Mbrëmjet kur dëfrejm’ edhe dalim Të msojm’ të dy […]

Çifti Simpatik – Stine