Oqean – Vedat Ademi

Brënda meje S’je më ti Një pemë të vrarë Unë kam Në shpirt Brënda teje Nuk jam unë askush nuk do të dojë Më shumë Ti më mungon Në çdo moment Të pres dhe Ti nuk vjen Më çmend Ti më mungon Në çdo sekondë E dhimbjen Dot se ndaj, se ndaj www.hiteshqip.org Si oqean […]

Oqean – Vedat Ademi